Leprastichting

Relatiegeschenk Leprastichting

Liefde voor de medewerkers.

Een leuke verrassing voor de medewerkers die thuis hard aan het werk zijn en nu meer flexibiliteit dan ooit moeten tonen. En dat terwijl sommigen ook nog hun kinderen moeten lesgeven. Met dit in gedachten heeft de Leprastichting een presentje vol lekkere koeken gestuurd naar alle medewerkers en ze bedankt voor hun inzet en harde werk. Met een lintje in de kleur van het logo en een handgeschreven persoonlijke boodschap op het Madeleines ansichtkaartje.

Wil jij je medewerkers ook wat lekkers sturen of een mooie samenwerking aangaan? Neem contact op via onderstaande button.

CONTACT

Review Leprastichting

"Namens de Leprastichting wilden wij onze hardwerkende medewerkers verblijden met een lekkernij om het thuiswerken wat aantrekkelijker te maken en ze te bedanken voor de geboden flexibiliteit. Via via kwamen wij hiervoor bij Madeleine terecht. Het contact verliep vlot en soepel én er was oog voor een persoonlijke toevoeging in de vorm van een versiering! De koeken waren heerlijk en vielen bij iedereen goed in de smaak 😉"